L’AJUNTAMENT d’ALAIOR ORGANITZA “DE.AQUI.PARA.FUERA”

07/06/2019
Noticias

L'Ajuntament d'Alaior i l'organització “Deaquiparafuera”, en col·laboració amb el Club Bàsquet Jovent d'Alaior i el Club Esportiu Alaior, oferiran els dies 28, 29 i 30 de juny una conferència i dues càstings de bàsquet i futbol respectivament adreçats a joves de tota Menorca, l'edat oscil·li entre els 13 i els 18 anys, perquè puguin continuar els seus estudis, mitjançant beques esportives, en col·legis i / o universitats dels Estats Units.

 És important tenir en compte que els Estats Units és el país que més beques esportives ofereix per a estudiants que practiquen un esport i l'organització Deaquiparafuera disposa d'un programa que permet garantir una plaça amb beca per estudiar en un centre americà en relació al perfil de cada estudiant . Aquest programa permet a la majoria d'esportistes poder rebre beques esportives, parcials o completes (depenent del seu perfil) i cobrir amb elles les despeses de matrícula, habitatge, alimentació, entrenament i material esportiu. El procediment per obtenir una beca esportiva als EUA comença amb una anàlisi individual, personalitzat i gratuït.

 Dia 28 de juny a les 19 hores l'Ajuntament d'Alaior acollirà una conferència en la qual s'oferirà informació d'interès per poder estudiar mitjançant ajudes econòmiques als Estats Units. L'endemà (29 de juny) al matí es durà a terme al Poliesportiu Municipal d'Alaior un càsting de bàsquet que permetrà analitzar el nivell tècnic i físic de cada jugador / a, per saber si compta amb les condicions necessàries per jugar en les lligues de col·legis i universitats americanes mitjançant una beca. Al cap de 24 hores, es realitzarà un altre càsting però en aquest cas de futbol i es desenvoluparà al camp de futbol dels Pins amb el mateix objectiu que en el cas anterior.

                                               Felicitats a lAjuntament per tal iniciativa de possibilitar noves oportunitats als esportistes

                               SORT i VENTURA PER TOTHOM  ! ! ! ! ! ! !

Esta web es propiedad de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM), con dirección C/ Es Carreró, 14 1º | 07730 - Alaior - Menorca | Illes Balears | España y NIF G57702797.

Política de enlaces

Los links o enlaces con otras páginas web que aparezcan en las páginas de https://www.historiafutbolmenorqui.com se ofrecen a efectos meramente informativos al usuario, por lo que https://www.historiafutbolmenorqui.com no se responsabiliza sobre los productos, servicios o contenidos que se oferten o suministren en las páginas de destino ubicados en otro dominio.

Derechos de Propiedad Intelectual e Industrial

Todo el material que aparece en https://www.historiafutbolmenorqui.com pertenece a Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) y está protegido por los derechos de propiedad intelectual tal como se establece en la LPI. Cualquier uso no autorizado de forma expresa se entenderá como vulneración a estos derechos y podría dar lugar a las sanciones pertinentes. Queda, por tanto, prohibida la reproducción, explotación, alteración, distribución y difusión pública de los contenidos de esta web sin los perceptivos permisos del autor.

Protección de Datos o Política de Tratamiento de Datos de Carácter Personal

Los datos proporcionados a través de la Web son almacenados en un fichero de datos propiedad de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) que ha sido declarado, como es perceptivo, en la Agencia Española de Protección de Datos. La finalidad de estos datos será exclusivamente para realizar la contratación del servicio solicitado y para notificación posterior de promociones o servicios en el ámbito de la propia empresa. En ningún caso serán cedidos a terceras personas o empresas, salvo las exigidas por la Ley o empresas asociadas o colaboradores de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM). Los ficheros podrán ser tratados por empresas encargadas de tratamientos de datos y alojamientos Web. Estos proveedores han suscrito contrato de servicios en el que se comprometen a las mismas condiciones de tratamiento que impone Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) tal como exige la LOPD.

Nuestro sistema utiliza Cookies. Compruebe nuestra política de uso.

Jurisdicción y leyes aplicables

El usuario acepta que la legislación aplicable al funcionamiento de este servicio es la española. Cualquier controversia sobre la interpretación o aplicación de estas cláusulas serán competencia de los Jueces y Tribunales del domicilio del consumidor. En caso de clientes residentes fuera del estado español los tribunales competentes serán los de Menorca.