22/06/2023 - 5ena PARTICIPACIÓ DEL FUTBOL ALS JOCS IGA “GUERNSEY-2023”

20/06/2023
General

22/06/2023 - 5ena PARTICIPACIÓ DEL FUTBOL ALS JOCS IGA “GUERNSEY-2023”

Arriba la presentació dels esportistes que viatjaran a Guernsey pels Island Games 2023. Un dels dos esports d'equip que participarà en aquesta edició, és el futbol, tant en la seva versió femenina com en masculí. Després de l'absència de Gibraltar 2019, els dos equips arriben amb l'il·lusió del primer dia, més si fa, per no haver pogut participar els darrers jocs.

En el cas de futbol masculí ho farà amb l’idea d'almenys igualar el llistó de les dues darreres edicions, les semifinals. Tant a Jersey 2015 com a Gotland 2017, l'equip va caure a aquesta ronda, per després aconseguir la medalla de bronze a Jersey i el quart lloc a Gotland, després de caure derrotats a la final de consolació. La plantilla completa que partirà cap a Guernsey és: Borcice Ngong, Eric Ayala, Robert Pulido, Tobal Torres, Bernat Ferrando, David Barro, Gerard Pons, Luis Martinez, Marc Benejam i Xavier Bosch, tots ells debutants a uns Island Games. Completen la plantilla, cinc jugadors que ja han participat en alguna edició dels Jocs, és el cas d'Helenio Olives i Víctor Lebrero (Wight 2011, Jersey 2015 i Gotland 2017), Marc Urbina (Jersey 2015 o Gotland 2017) a més d'Eric Barber i Marc Rovellada (Gotland 2017 i Wight 2011) respectivament. El tècnic de l'equip serà, un cop més, Joan Melià, que ha estat present a Rodes 2007, com a jugador, hi ha Jersey 2015 i Gotland 2017 com a tècnic i delegat.

En el cas del futbol femení, serà la segona vegada que estarà representat a uns Island Games. Després de la gran experiència que va viure l'equip a Gotland 2017, on va acabar en sisena posició en el seu debut, aquesta edició s'espera amb molt ansia el fet de poder formar part de les vivències d'uns jocs. Amb el futbol femení, en continu creixement tant en l'àmbit insular com a la resta del món, el jove planter que viatjarà a Guernsey ho viurà amb més passió que mai. La plantilla femenina que viatjà a Guernsey estarà formada per: Aina Marquès, Aina Mesquida, Cristina Mariscal, Gisela Torrent, Gràcia Florit, Júlia Marquet, Laura Marquès, Ariadna Seguí, Marta Ramis, Noa Moll i Roser Gelabert, totes elles debutants. Per altra banda, Ainhoa i Àfrica Seguí així com Lorena Allès van formar part de la plantilla de Gotland 2017. Cas especial, és el de Tamara Cansado, que en aquesta edició debutarà a uns jocs com a part de l'equip de futbol, però que com a tennista, va participar a Jersey 2015 i Gotland 2017, on va ser medalla de plata i bronze. La part tècnica estarà encapçalada per Lluís Muñoz i Sam Martí, que a part de dirigir la part femenina donaran suport a l'expedició del futbol durant el viatge.

SORT i VENTURA MENORCA ! ! ! ! !

 

Esta web es propiedad de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM), con dirección C/ Es Carreró, 14 1º | 07730 - Alaior - Menorca | Illes Balears | España y NIF G57702797.

Política de enlaces

Los links o enlaces con otras páginas web que aparezcan en las páginas de https://www.historiafutbolmenorqui.com se ofrecen a efectos meramente informativos al usuario, por lo que https://www.historiafutbolmenorqui.com no se responsabiliza sobre los productos, servicios o contenidos que se oferten o suministren en las páginas de destino ubicados en otro dominio.

Derechos de Propiedad Intelectual e Industrial

Todo el material que aparece en https://www.historiafutbolmenorqui.com pertenece a Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) y está protegido por los derechos de propiedad intelectual tal como se establece en la LPI. Cualquier uso no autorizado de forma expresa se entenderá como vulneración a estos derechos y podría dar lugar a las sanciones pertinentes. Queda, por tanto, prohibida la reproducción, explotación, alteración, distribución y difusión pública de los contenidos de esta web sin los perceptivos permisos del autor.

Protección de Datos o Política de Tratamiento de Datos de Carácter Personal

Los datos proporcionados a través de la Web son almacenados en un fichero de datos propiedad de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) que ha sido declarado, como es perceptivo, en la Agencia Española de Protección de Datos. La finalidad de estos datos será exclusivamente para realizar la contratación del servicio solicitado y para notificación posterior de promociones o servicios en el ámbito de la propia empresa. En ningún caso serán cedidos a terceras personas o empresas, salvo las exigidas por la Ley o empresas asociadas o colaboradores de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM). Los ficheros podrán ser tratados por empresas encargadas de tratamientos de datos y alojamientos Web. Estos proveedores han suscrito contrato de servicios en el que se comprometen a las mismas condiciones de tratamiento que impone Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) tal como exige la LOPD.

Nuestro sistema utiliza Cookies. Compruebe nuestra política de uso.

Jurisdicción y leyes aplicables

El usuario acepta que la legislación aplicable al funcionamiento de este servicio es la española. Cualquier controversia sobre la interpretación o aplicación de estas cláusulas serán competencia de los Jueces y Tribunales del domicilio del consumidor. En caso de clientes residentes fuera del estado español los tribunales competentes serán los de Menorca.