20/03/2023 ARRANQUEN ELS ACTES DEL CENTENARI DEL CE. FERRERIES

20/03/2023
General

ARRANQUEN ELS ACTES DEL CENTENARI DEL CE. FERRERIES

 

El CE Ferreries va posar diumenge la primera pedra dels actes del seu centenari (1923-2023), en una trobada celebrada amb presència d'expresidents i familiars de les 21 persones que han ocupat aquest càrrec a l'entitat al llarg dels seus 100 anys d'història.
L'acte va estar conduït pel president actual, Damià Marquès, i el de l'Associació Històrica del Futbol Menorquí (AHFM), Paco Perea, que col·labora amb l'entitat esportiva a través de la comissió posada en marxa per commemorar aquests centenari del club ferrerienc.

Durant la trobada, a les grades del camp municipal, amb presència també de la batlessa de Ferreries, Joana Febrer, la regidora d'esports, Queta Camps, i Antoni Sintes, de la FFIB (Federació Futbol Illes Balears), entre d'altres, es va presentar el logo que commemora l'efemèride blaugrana. Es va fer demanant la col·laboració de totes les persones implicades en la vida del club, i es van presentar a grans trets alguns dels actes principals previstos del programa, que tot just ara es posa en marxa. Hi ha previst tota una agenda d'activitats, on destacarà una gala el desembre, diferents xerrades, homenatges i exposicions, com la que recollirà fites importants del club, com els tornejos juvenils de Sant Bartomeu dels anys 1975 i 1982 i el primer ascens a tercera divisió.

De la mateixa manera, es va parlar de l'elaboració ara d'un himne que posarà lletra i música a aquests 100 anys de la història del futbol, i que ja compta, de moment, amb la participació de l'autor i glosador ferrerienc Zès Coll.
La batlessa de Ferreries, Joana Febrer, amb les seves paraules, va animar a participar a tothom en aquests actes del centenari d'un club amb tanta història i transcendència, i que conforma també la memòria de molta gent i famílies del poble.
La col·laboració en el centenari de l'Associació Històrica del Futbol Menorquí permetrà donar tota una estructura al programa, recollint els aspectes claus perquè quedi també com a documentació dins els arxius del club.

Damià Marquès, per la seva banda, el president que acaba en uns mesos el seu mandat, després de 8 anys encapçalant la directiva, va aprofitar les seves paraules per fer pública la necessitat que hi hagi prest reemplaç, donat que, de moment, no hi ha cap candidat per a substituir-lo en el càrrec. Paco Perea, des de l'AHFM, també fa emfatitzar en la necessitat que aviat hi hagi configurada una nova junta directiva per poder treballar bé també els actes d'aquest centenari.
Durant la trobada es va agrair igualment la participació dels membres de la comissió creada per donar forma al programa i la feina de les persones voluntàries que aporten la seva col·laboració en diferents àmbits, des de temes d'imatge i gràfics a la difusió o organització dels actes.
/ Nota Prensa de la Comisió del centenari

 

 

ENHORABONA FERRE ! ! ! ! !

 

Esta web es propiedad de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM), con dirección C/ Es Carreró, 14 1º | 07730 - Alaior - Menorca | Illes Balears | España y NIF G57702797.

Política de enlaces

Los links o enlaces con otras páginas web que aparezcan en las páginas de https://www.historiafutbolmenorqui.com se ofrecen a efectos meramente informativos al usuario, por lo que https://www.historiafutbolmenorqui.com no se responsabiliza sobre los productos, servicios o contenidos que se oferten o suministren en las páginas de destino ubicados en otro dominio.

Derechos de Propiedad Intelectual e Industrial

Todo el material que aparece en https://www.historiafutbolmenorqui.com pertenece a Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) y está protegido por los derechos de propiedad intelectual tal como se establece en la LPI. Cualquier uso no autorizado de forma expresa se entenderá como vulneración a estos derechos y podría dar lugar a las sanciones pertinentes. Queda, por tanto, prohibida la reproducción, explotación, alteración, distribución y difusión pública de los contenidos de esta web sin los perceptivos permisos del autor.

Protección de Datos o Política de Tratamiento de Datos de Carácter Personal

Los datos proporcionados a través de la Web son almacenados en un fichero de datos propiedad de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) que ha sido declarado, como es perceptivo, en la Agencia Española de Protección de Datos. La finalidad de estos datos será exclusivamente para realizar la contratación del servicio solicitado y para notificación posterior de promociones o servicios en el ámbito de la propia empresa. En ningún caso serán cedidos a terceras personas o empresas, salvo las exigidas por la Ley o empresas asociadas o colaboradores de Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM). Los ficheros podrán ser tratados por empresas encargadas de tratamientos de datos y alojamientos Web. Estos proveedores han suscrito contrato de servicios en el que se comprometen a las mismas condiciones de tratamiento que impone Associació Històrica Futbol Menorquí (AHFM) tal como exige la LOPD.

Nuestro sistema utiliza Cookies. Compruebe nuestra política de uso.

Jurisdicción y leyes aplicables

El usuario acepta que la legislación aplicable al funcionamiento de este servicio es la española. Cualquier controversia sobre la interpretación o aplicación de estas cláusulas serán competencia de los Jueces y Tribunales del domicilio del consumidor. En caso de clientes residentes fuera del estado español los tribunales competentes serán los de Menorca.